Tussenbericht en aanbieding

Ik moest deze week pauze nemen van mijn blog. Mijn reis naar West-Ierland was zo vol indrukken en ervaringen dat ik even tijd nodig heb om deze op een rij te zetten.

Maar ik heb een interessante aanbieding voor jullie: Dit najaar vier ik dat ik een jaar geleden mijn praktijk voor coaching en counseling fulltime ben gaan uitoefenen. Om dit te markeren, ga ik twee e-boeken uitgeven. Het Nederlandstalig e-boek bevat al mijn Nederlandstalige blogs plus een selectie van mijn foto’s. Het Engelstalig boek bevat mijn Engelstalige blogs en mijn foto’s plus een aantal van mijn gedichten.

Wil jij gratis toezending van één van deze boeken? Stuur een email naar coaching@www.lenagh.nl met vermelding of je het Nederlands boek of het Engels boek wil ontvangen.

Bovendien zal ik onder de inzenders 5 gratis coaching sessie’s van een uur verloten! Op 1 oktober zal ik de vijf winnaars bekend maken. Als de gelukkige binnen een uur rijden bij mij vandaan woont, zal dit gesprek in persoon zijn, anders via Skype.

Je hebt tot 30 september de tijd om je te melden. Alleen emails naar coaching@www.lenagh.nl komen hiervoor in aanmerking. Eén email per persoon. Wees erbij!

Leave a Reply